SIRKUS - nå nærmer det seg...

sirkus-2009

Hei, nå nærmer det seg sirkustiden på skolen vår. Sirkusuka er i uke 23, fra 7. - 12. Juni. Forestillingene vil være fredag, 11. juni (kveld ) og lørdagsmatiné 12. juni. Klokkeslett kommer vi tilbake til senere.
Forestillingene vil være i vår nye hall, mat og noen sirkusinnslag i pausen ute. Tema i år er dyr i verden og vi gleder oss til mange farger og fantasirike dyr på Holtebrekk! Klovner er selvfølgelig også velkomne! Sminkegruppen gjorde en fabelaktig innsats i fjor og i år venter nye spennende oppgaver...
Vi har som dyktige instruktører med oss i år: Ivanir og Carl, daglig to sjonglører fra Juggling Convention, Markus og Isak, Severin, Håkon og Torstein fra vg steinerskole i Røyken, samt en tissue-instruktør på tirsdag og onsdag i sirkusuka.

Det er 8.klassens foreldre som har ansvaret for organisering av all servering, samt rammene rundt forestillingene i år og de er veldig godt igang allerede. Det vil bli sendt ut arbeidslister til alle ungdomstrinnsforeldre ang en felles innsats disse to dager. Som kunngjort før, går alle inntektene rundt sirkusforestillingene tilbake til skolen, det betyr at ingen klasse tjener inn for egen kasse.

Det har blitt jobbet mye med å få hallen til å bli et sirkustelt og det ser ut som om vi har kommet langt med det. Gulvet vil bli lagt ut med teppefliser, en vegg kledd i stoff (fra julemarkedet), stoler og tribuner er avtalt og vil gi sitteplass til ca. 274 mennesker per forestilling! Lyd og lyd er skaffet til veie, sikkerhet er høyt prioritert. For at det virkelig skal glitre og glinse i dyreverden har vi en liten bønn: Vi samler ALT av tights, nylonstrømper med leopardmønster, prikker, striper, bølger mm. Har du liggende noe slikt tar vi gjerne imot. Dessuten kan vi trenge alt innen morsomme hodeplagg, fuglemasker, dyredresser, palletter, fjær, boas, fløyel som måtte ligge rundt i skap og på loftet ditt. Sminke som du ikke bruker mer er også velkommen, ansiktsfarger fra karneval etc. - kom med det! Du kan sende det med barna, henvend deg til Martina (m. 97 47 47 18) eller Elisabet på skolen.

Vi ser frem til en fantasi- og fargerik forestilling !

Sirkushilsen fra sirkuskomiteen ved Elisabet, Ståle, Eivind og Martina

 
Forsiden | Aktiviteter og turer | Sirkusuka - 2010